Pravno obvestilo

Odgovornost za vsebino / Pravice intelektualne lastnine

Podatki in informacije oz. vsebine na spletni strani www.opz.si in njenih podstraneh so zgolj informativnega značaja, zato ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihovo celovitost, točnost, pravilnost in morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih, nepopolnih ali nepravilnih podatkov in informacij oz. vsebin. Nobena fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe podatkov in informacij oz. vsebin na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli njihove napake, nepravilnosti ali pomanjkljivosti.

V primeru povezav na druga spletna mesta izven spletne strani www.opz.si in njenih podstrani opozarjamo, da nad temi povezavami nimamo nadzora in zato ne jamčimo za njihovo dostopnost in vsebino, prav tako ne posredujemo pritožb glede dostopnosti in vsebine teh povezav.

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli in kakorkoli delno ali v celoti spremenimo, dodamo ali odstranimo objavljene podatke in informacije oz. vsebine, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.

Kakršnokoli zajemanje podatkov in informacij oz. vsebin s spletne strani www.opz.si in njenih podstrani ni dovoljeno brez predhodnega pisnega soglasja odvetnika Petra Zorina.

Piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletne strani shranijo na vaši napravi. Ob ponovnem obisku spletne strani jih vaša naprava posreduje nazaj strežniku. Na ta način si spletna shranjuje podatke o uporabniku.

Spletna stran opz.si uporablja piškotek z imenom opz_login. Ta piškotek se bo shranil na vašo napravo, če boste dostopali do vsebin, zaščitenih z geslom. Na ta način si spletna stran shrani podatek, da ste se prijavili v sistem. Rok trajanja piškotka je ena ura. To pomeni, da se boste morali po poteku ene ure ponovno prijaviti v sistem.

Piškotek opz_login je nujen za delovanje spletne strani, zato zanj ni potrebno vaše soglasje.

Zasebnost

Na spletni strani ne zbiramo, ne shranjujemo in ne analiziramo podatkov o obisku ter obiskovalcih spletne strani. Prav tako jih ne posredujemo tretjim osebam. Vaše brskanje je varno, anonimno in zasebno.

 

odvetnik@opz.si